BliMera är din expert på köksmiljö i hemmet...

BliMera på Gotland

BliMera Kök & Inredning, mer än bara kök

BliMera startades våren 2006. 

Björn Gustavsson har en bakgrund som snickare och företagare i byggbranschen. Han har arbetat med kök i 20 år, framför allt Boman kök. 

Janne Törngren har i närmare 20 år jobbat med inredning för privat och offentlig miljö. Efter en längre utflykt till fritidsfordons-sektorn, återvänder han nu till köksbranchen. 

BliMeras affärsidé är att hjälpa kunderna med allt från köksidé till färdigt kök, vilket omfattar:

Måttagning och hembesök 
Planering / Design 
Hjälp och rådgivning 
Ritning 
Montering 
Snickeri 
VVS 
El 
Målning 
Plattsättning 
Golvläggning

Att byta kök är omfattande, komplicerat och för många en kostsam affär. 
Vi organiserar alla dessa olika moment och hantverkare.  Du som kund behöver bara en kontakt, vi samordnar och ansvarar för projektet  från början till slut. 

Vår målsättning är att kunna presentera ett ritningsförslag på ert nya kök så fort som möjligt, men det kan ibland ta ett par veckor eftersom vi får så fantastiskt många förfrågningar.  Men som man brukar säga "Den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge". 

I vår butik saluför vi svensktillverkade BOMAN KÖK "Det personliga köket" diskbänkar, bänkskivor, kökskranar, vitvaror samt solpaneler och gasolprodukter. 

Låt dig inspireras av vackra och moderna kök...

Se vårt köks sortiment...

Vi heter BliMera Kök & Inredning just för att det är vad vi vill bli, mera service,mera kunskap, mera glada kunder, mera produkter. Ja ni kanske förstår vår tanke.